Dominic Scott
Beauty specialist

Kelly van der Weide

Mijn naam is Kelly eigenaresse van Glow by kelly, gediplomeerde brow & lash styliste.

Bewust en onbewust ben ik altijd bezig geweest met beauty maar vooral wenkbrauwen, de vorm ervan en hoe dit het beste bij iemand zijn gezicht past. Ik werkte altijd als filiaalmanager in een kleding winkel, maar eigenlijk wist ik wel dat ik van mijn hobby mijn werk moest maken, dus heb ik 100% besloten om er voor te gaan en heb ik het roer omgegooid. Ik heb me gediplomeerd tot brow en lashlift styliste en ik doe mijn werk echt met heel veel plezier. en er gaan nog veel meer nieuwe en leuke dingen aankomen!

Dominic Scott
Dominic Scott
Dominic Scott
Dominic Scott
Welkom

Onze Salon

bij ons staat de klant altijd op nr 1 , persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, met daarnaast professioneel duidelijk en eerlijk advies, ik weet uit ervaring wat wenkbrauwen / wimpers voor je gezicht kunnen doen, ze geven uitdrukking en expressie in het gezicht.

Wij kijken niet alleen naar de buitenkant van de klant maar kijken ook naar de innerlijke kant van de klant, wat past er nou echt bij de klant! Maar het allerbelangrijkste is dat de klant zich er goed bij voelt! Want wanneer je je goed voelt straal je de GLOW uit! Want iedereen heeft een ander gezicht en iedereen is anders!

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Dominic Scott