OMG! Powderbrows nieuws!

Nu beschikbaar in de salon: POWDERBROWS. De nieuwste techniek voor natuurlijke Semipermanente make up.

Elke ochtend opstaan met de perfecte wenkbrauwen? De poeder wenkbrauwbehandeling is hiervoor een uitstekende oplossing! Wie wilt dat nou niet :O

Ideaal voor op vakantie, tijdens het sporten of in de sauna.

De Powder brows is ook zeer geschikt om kale plekken in de wenkbrauwen te verbergen.

Het pigment wordt met een kleine naald op de wenkbrauw aangebracht. Het is een kwestie van pigmentatie en niet als een echte tatoeage die helemaal diep in de huid zit. De pijn die je ervaart tijdens de behandeling is dus minimaal.

De Powder Brows blijven ongeveer 3 a 4 jaar zitten. De permanente make up vervaagt naarmate de jaren. U kunt een strakke vorm behouden door eens in de zoveel jaar een touch up te doen. We adviseren om tussen de 1,5 a 2 jaar voor een touch up behandeling te komen.

De behandeling is normaliter binnen 2 a 2,5 uur klaar en wordt vaak als ‘niet pijnlijk’ ervaren. De Powder Brows kleur zal binnen 7 dagen helen, en na de eerste behandeling met 40-70% vervagen. Na 6-8 weken volgt een Touch-Up behandeling. Hierbij wordt nogmaals het pigment aangebracht en andere aanpassingen gedaan naar uw wensen. Na deze tweede behandeling heeft u zo’n 3-4 jaar plezier van de Ombré Powder Brows.

Voordelen

Geschikt voor alle huidtypes
Zeer natuurlijk poedereffect
Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
Geen schade aan de huid
Bijna geen roodheid of zwelling
Geen kale plekken
Geen littekens
Oneven wenkbrauwen worden even
Meer kleur in de wenkbrauwen
Mooie vorm van de wenkbrauwen
Heel natuurlijke look
De perfecte wenkbrauw vorm die bij jou past!

Boek nu snel je afspraak online want de plekken gaan snel!!!

NU tijdelijk met een actie prijs voor €275,- exl na verzorings product (normaal €350,-) MET gratis nabehandeling in 6 weken.