Alle behandelingen

Wimperextensions

One by One

Wimperextensions laten zetten? In een oogopslag prachtige wimpers zonder dat je mascara of een wimper kruller nodig hebt? Met wimperextensions kun je jouw natuurlijke wimpers verlengen en verdikken om zo een vollere en diepere blik te creëren.
✓ In een oogopslag prachtige wimpers;
✓ Geen mascara of wimper kruller meer nodig;
✓ De wimpers voel je niet zitten omdat ze vrijwel gewichtloos zijn;

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een nieuwe set wimperextensions volgt eerst een intake gesprek. In dit gesprek zal ik o.a. bespreken waar uw voorkeuren naar uit gaan qua uitstraling. Het is namelijk mogelijk om verschillende looks te creëren door middel van het gebruik van verschillende wimperextensions, deze zijn er in verschillende lengtes, diktes en curles

Note: U wordt verzocht om zonder mascara naar uw afspraak te komen en indien nodig een lenzenbakje met vloeistof mee te nemen.

Bij deze techniek worden word één extensionhaartje aangebracht op één natuurlijke wimper.

Omdat elke dag van nature ongeveer 1 tot 4 wimpers uitvallen is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan welke weer voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich gemiddeld één keer in de drie maanden vernieuwen. De wimperextensions vallen uit met de natuurlijke wimper.
Een wimperextension blijft dus één dag tot drie maanden zitten. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 3 weken een opvul behandeling te laten uitvoeren. Je kunt natuurlijk ook een eenmalige behandeling kiezen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set One by One wimperextensions is ongeveer 2 – 2,5 uur,

Zijn wimperextensions niet schadelijk voor mijn eigen wimpers?
Nee, de wimperextensions zijn zo licht van gewicht, dat ze geen enkele schade kunnen aanbrengen. Dit is wel mits het correct wordt aangebracht, het is o.a. erg belangrijk dat er niet te dikke of te lange extensions worden gebruikt, niet teveel lijm wordt gebruikt, de extensions op de juiste manier worden geplaatst of wimpers aan elkaar  worden gelijmd (en niet alleen de extensions aan de wimper). Daarom kost het netjes zetten van een volle nieuwe set wimperextensions minimaal 2 uur.

Nazorg wimperextensions
– Gedurende de eerste 24 uur na de wimperextensions behandeling mogen de wimpers niet in contact komen met water.
– Niet aan de wimpers trekken of in de ogen wrijven. Probeer er nog voorzichtiger mee om te gaan dan je met je eigen wimpers deed.
– Gebruik geen mascara, dit is normaal ook niet nodig bij wimperextensions.
– Reinig de wimperextensions regelmatig, dit is erg belangrijk. ( ik verkoop reiniging shampoo in de salon )
– Verwijder oogmake-up met een vetvrije, olievrije remover, vet/olie tast namelijk de lijm van de wimperextensions aan. Het beste kun je de ogen onder de douche reinigen met een milde Facewash, babyshampoo of het beste, speciale reinigingsfoam voor wimperextensions (verkrijgbaar in de salon) . Het liefste geen watjes gebruiken.
– Gebruik alleen make – up producten rond de ogen op water basis, gebruik olie vrije producten. In foundation zit vaak ook olie, breng dit niet op of tegen de wimpers aan. Houd hierbij ook rekening mee als je bijvoorbeeld een speciale oogcrème gebruikt.
– Gebruik geen wimperkruller, hierdoor kunnen de wimperextensions afbreken of loslaten.
– Probeer niet in de ogen te wrijven. Dit verhoogt de kans op loslaten van de wimperextensions.
– Kam de wimperextensions nooit direct na het douchen, altijd even wachten tot de wimperextensions droog zijn.
– Sauna gebruik is mogelijk, maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de wimperextension aanhechting verminderd.
– De wimperextensions kunnen in model worden gebracht met het meegegeven wimperborsteltje.
– Voor een optimaal resultaat raad ik aan om elke 2 a 3 weken een bijvul behandeling te ondergaan. Zo wordt het mooie resultaat behouden.

Maak nu een afspraak